1

Vakantieregeling: mogelijkheid tot vertraagde opvolging

Samen starten wij uw zaak

Begeleiding van A tot Z, door ervaren specialisten met kennis van zaken. Snel, eenvoudig en volledig digitaal. De meest voordelige tarieven, zonder verrassingen.

Welke ondernemingsvorm past er het beste?

Het kiezen van de juiste ondernemingsvorm is cruciaal voor de goede opstart van uw activiteiten. Aan de hand van 5 gerichte vragen, gidsen wij u doorheen de moeilijke zoektocht naar de beste ondernemingsvorm voor uw situatie.

Wenst u meer informatie omtrent een bepaalde ondernemingsvorm ? Neem dan een hier een kijkje op.

 • Eénmanszaak

  Snel en eenvoudig een onderneming opstarten? Dan is de eenmanszaak hét vehikel bij uitstek. Weinig administratieve verplichtingen te vervullen, maar uiteraard heeft deze ondernemingsvorm ook enkele nadelen.

 • Besloten vennootschap

  In deze vennootschapvorm genieten alle aandeelhouders van beperkte aansprakelijkheid. Je kan zowel alléén of met meerdere vennoten deze vennootschap oprichten.

 • Vennootschap onder firma

  Voor deze vennootschapvorm moet je met minimaal 2 vennoten zijn, waarbij alle vennoten onbeperkt aansprakelijk zijn. Je hoeft niet langs de notaris. Ideaal indien de activiteit van de vennootschap weinig risico inhoudt.

 • Commanditaire vennootschap

  De commanditaire vennootschap heeft minstens 2 vennoten, waarvan minstens 1 vennoot beperkt aansprakelijk is. Notariskosten worden hier vermeden bij oprichting of sluiting.

Wenst u een NV of CV op te richten, dan doen we dit graag één op één. Maak hier een afspraak voor een gratis / 25€ / 50€ kennismakingsgesprek.

Laat je overtuigen door enkele van onze klanten

Als startende zelfstandige wou ik een eenmanszaak opstarten. Ik kwam op de website terecht van uwzaakstarten.be. Na 2 dagen had ik reeds mijn ondernemingsnummer ontvangen. Alles liep op wieltjes! Bedankt aan het team van uwzaakstarten.be!

Thomas L.

Bekijk alle referenties

Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Uw zaak starten, wij staan voor je klaar!

Snel, eenvoudig, voordelig en digitaal: dat zijn de kernwaarden van ‘’uwzaakstarten.be’’.

Ons team van experten heeft reeds tientallen jaren ervaring in de ondersteuning en verdere begeleiding van startende ondernemers en is ervan overtuigd dat de digitalisering de belangrijkste evolutie in het ondernemingsleven is.

Tot heden is de oprichting van ondernemingen een zwaar en langdradig proces, waarin tal van fysieke contactmomenten vereist zijn. ‘’uwzaakstarten.be’’ gebruikt intelligente en innovatieve technologieën om het oprichtingsproces enorm te vereenvoudigen, te versnellen en voordeliger te maken. Dankzij ons platform is het mogelijk om uw onderneming volledig digitaal op te richten.

page-banner.png